Wedesign Weide

Prima kinderkleding website

Een tijdje geleden was ik op zoek naar wat kinderkleding voor m’n dochtertje. Ik opende mijn browser, ging naar google.nl en tikte in: Leuke kinderkleding. Ik concentreerde mij zoals velen op de eerste vier organische zoekresultaten. Op een of andere manier stak 1 van de resultaten er al vanaf dat moment bovenuit. Er stond. Wij hebben leuke, goedzittende en vooral betaalbare kinderkleding. Dat was voor mij de trigger. Ik klikte op het zoekresultaat en kwam terecht op de website van Amazingkids.nl. Een prachtige webshop voor kinderkleding. Zij verkopen zo goed als alle kinderkleding merken.

Maar goed ik was dus op zoek naar leuke, betaalbare kinderkleding en was ondertussen terecht gekomen op een leuk uitziende website, die leuke kinderkleding aanbied. Bovenaan stond er : Merken, Outlet, aanbiedingen. Ik klikt (als echte Nederlander0 in eerste instantie op aanbiedingen. En ik zag meteen alle items die in de aanbieding waren. Ik klikte op een leuk shirtje voor m’n dochter, vervolgens kon ik de maat en kleur uitkiezen . Daarna kreeg ik aan de hand van mijn gekochte item, nog wat behulpzame suggestie items, zoals een bijpassen broekje en bijpassende sokjes en niette vergeten de pet.Die heb ik dan ook maar besteld. Ik heb nergens dit nergens als zijnde vervelend ervaren. Sterker nog, het voelde meer als hulp, dan als het leegtrekken van mijn portemonnee.

Tijdens het uitchecken kreeg ik ook nog de vraag in hoeverre ik op de hoogte gehouden zou willen worden omtrent eventuele aanbiedingen. Nou dat wilde ik eigenlijk wel. Ik gaf me dus vrijwillig op voor de nieuwsbrief. Ook hier weer vrijwillig, zonder dat daar enige vorm van irritatie bij zat. Het was een kwestie van het eenvoudigweg doorgeven van mijn email adres. Wat mij betreft is Amazingkids.nl dus een schoolvoorbeeld van een bedrijf wat het begrijpt. Ik heb de Eigenaar van Amazingkids.nl de afgelopen week gesproken. Ik zal het gesprek met Sjaak van der Veen binnen een week online zetten.